nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

De stem achter de beroemde 'Netherlands Second' video (‘Zondag Met Lubach’-VPRO) spreekt zich uit. Greg Shapiro (Boom Chicago, Comedy Central, BNR, ZDF) groet de 45ste  -en mogelijk laatste- president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump. Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel de allereerste president die geestelijk duidelijk ziek is. Shapiro zet geen pruik op, maar verandert toch overtuigend in Trump inclusief zijn handgebaartjes en de manier waarop hij zinnen formuleert. 'The Madness of King Donald' is een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie.

Komiek. Amerikaans. Nederlander. Hij is te zien in de Boom Chicago-show ‘Trump Up the Volume: Angry White Men and How to Avoid Them.’ Zijn nieuwste boek ‘How to Be Dutch: the Quiz’ is internationaal verkrijgbaar. Zijn YouTube-programma ‘Verenigde Staten van Europa’ heeft meer dan 2 miljoen views. En als de Trump-imitator van de video ‘Netherlands Second’ heeft hij wereldwijd meer dan 75 miljoen views.

Hoe deprimerend de besproken nieuwsfeiten ook zijn, de goedmoedige Shapiro blijft zoeken naar de ‘bright side’: we hebben al twee jaar Trump overleefd, dan komen we die volgende twee jaar ook nog wel door.


 
 
KOOP TICKETS

Bekijk ook