nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Fake news?
01.11.2019

FAKE NEWS! Donald Trump verklaart heel Ulft tot ‘no-go' zone.

Vrijdag 15 november een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie door Greg Shapiro in het het DRU Theater. 

Greg Shapiro is de stem achter de beroemde 'Netherlands Second' video (‘Zondag Met Lubach’-VPRO).

De stem achter de beroemde 'Netherlands Second' video (‘Zondag Met Lubach’-VPRO) spreekt zich uit. Greg Shapiro (Boom Chicago, Comedy Central, BNR, ZDF) groet de 45ste -en mogelijk laatste- president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump. Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel de allereerste president die geestelijk duidelijk ziek is. Shapiro zet geen pruik op, maar verandert toch overtuigend in Trump inclusief zijn handgebaartjes en de manier waarop hij zinnen formuleert. 'The Madness of King Donald' is een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie.

Klik hier om je tickets te bestellen.