nieuws

Het nieuwe theaterseizoen biedt een uitgebalanceerd programma. lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

Kasper trappelt van ongeduld (de klok tikt!) om dit programma te spelen. Zijn tiende! Dit keer niet met fictieve personages, muzikanten of decors, maar slechts met barkruk en microfoon. Voor het eerst kiest Van Kooten voor rauwe stand-up comedy: de naakte waarheid. Hij vertelt over zijn missers, zijn geluk, zijn familie, zijn wereld, zijn geloof en zijn verslavingen. Kasper hoopt dit in anderhalf uur te redden, maar of dat genoeg speeltijd is... Een fantasierijke voorstelling vol nieuwe liedjes en scherpe verwijzingen naar talloze figuren uit de Nederlandse media.

Kasper van Kooten maakte tot nu toe negen avondvullende programma’s; zes solo en drie met muzikanten. Van deze negen werden er maar liefst drie genomineerd voor de VSCD Cabaretprijzen. Van Kooten’s stijl wordt gekenmerkt als "verhalend", “fantasierijk" en “muzikaal”.  

Over zijn vorige voorstelling Karakters: “Schitterende nieuwe liedjes en scherpe verwijzingen naar talloze figuren uit de Nederlandse media.” – de Volkskrant


 

KOOP TICKETS

Bekijk ook