nieuws

We kunnen weer schaften! lees meer

60
Vrijdag 15.11 2019
Vrijdag 15.11 2019
toegang gratis
toegang gratis

Openingsavond Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Raw Flowers, Exray, The Blacktop Symphony
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Genre: Rock

Raw Flowers
De band heeft haar wortels in de Achterhoek. Gitarist Paul Diersen en frontman Lawrence Mul – die een gemeenschappelijke liefde voor garage, classic rock, protopunk en murder ballads delen – richten Raw Flowers in laat 2012 op. Liedjes met elementen uit die genres moeten er komen. Zo geschiedde. In 2014 bracht de band haar eerste titelloze album uit vol melodieuze, intense rock ’n roll. In 2017 komen de Raw Flowers terug met ‘No Time Like This’ waarop de band weer een grote stap zet. Vanavond staan de eerste nummers van hun lang verwachte opvolger op het menu aangevuld met classics van de vorige.

Exray
Een hagelnieuwe band met bekende Achterhoekse muzikanten die hun sporen verdiend hebben in tal van voorgaande bands. Marco van der Aar (zang), Leon Venderbosch (gitaar), Martin Hummelink (bas), Rob Tenten (drums) en op keys Daniël van de Graaf. Met een eerste EP op zak komen ze vers uit de studio om dit en meer op het podium van de DRU te brengen.

The Blacktop Symphony
In een bomvol poppodium wonnen zij afgelopen voorjaar de publieksprijs van de Achterhoekse Band Competitie en die bracht hun naar het poppodium van Huntenpop. 
Tijdens hun energieke shows wordt het publiek meegenomen op een reis door muzikale landschappen die soms psychedelisch, donker en melancholisch zijn, maar die plots om kunnen slaan naar swingende rock ’n roll op een manier zoals je nog nooit gehoord hebt.

Ga voor meer informatie naar het facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

Bekijk ook