nieuws

Vier met ons 10 jaar DRU Industriepark 🎂 lees meer

60
Vrijdag 29.11
Vrijdag 29.11
toegang gratis
toegang gratis

Talententuin

Aanvang: 12:00
SSP-HAL
Genre: Special

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Of gewoon nieuwsgierig naar de vele carrièrekansen in de Achterhoek? Kom dan op 29 november naar de Talententuin 2019 en ontmoet ruim 80 Achterhoekse werkgevers!

Er zijn leerzame workshops en inspirerende masterclasses van topsprekers. Op de Talententuin 2019 krijg je de unieke kans om in contact te komen met interessante bedrijven en je netwerk te verbreden met professionals in jouw vakgebied!

Wil jij jouw carrièrekansen ontdekken? Topwerkgevers uit de regio ontmoeten? Toffe workshops volgen én je cv laten checken? Schrijf je gratis in via talententuinachterhoek.nl en ontvang direct jouw E-ticket.
LET OP: dit evenement is dus wel gratis maar niet vrij toegankelijk! Meer info: talententuinachterhoek.nl