nieuws

Fake news? Donald Trump verklaart heel Ulft tot ‘no-go' zone. lees meer

60
Zondag 08.12
Zondag 08.12
toegang gratis
toegang gratis

Kerstmarkt & Kunstmarkt

Aanvang: 11:00
SSP-HAL
Genre: Special

Op deze zondag vormt de SSP-HAL het bijzondere decor voor sfeervolle en gezellige activiteiten in kerstsferen. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers inkopen doen, genieten van lekker eten & drinken en diverse muziekoptredens. De SSP-HAL is gevuld met diverse marktkramen waar cadeaus, kerstartikelen en lekkernijen verkocht worden.
De Kerstmarkt wordt gecombineerd met een kunstmarkt . Kunstmarkt “Uit de Kunst” is een combinatie van expositie, verkoop en demonstraties en zal plaatsvinden in een separaat hiervoor ingericht gedeelte van de SSP-HAL. 
Dit jaar worden er voor een goede doel weer lekkere oliebollen verkocht.

Deelnemers voor beide markten kunnen zich nog per mail aanmelden: info@dru-industriepark.nl

Entree gratis | Van 11:00 t/m 17:00 uur