Zondag 08.12 2019
Zondag 08.12 2019
toegang gratis
toegang gratis

Kerstmarkt & Kunstmarkt

Aanvang: 11:00
SSP-HAL
Genre: Special

Op deze zondag vormt de SSP-HAL het bijzondere decor voor sfeervolle en gezellige activiteiten in kerstsferen. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers inkopen doen, genieten van lekker eten & drinken en diverse muziekoptredens. De verwarmde SSP-HAL is gevuld met diverse marktkramen waar cadeaus, kerstartikelen en lekkernijen verkocht worden.

Ook dit jaar wordt de Kerstmarkt weer gecombineerd met een kunstmarkt. Kunstmarkt “Uit de Kunst” is een combinatie van expositie, verkoop en demonstraties en zal plaatsvinden in een separaat hiervoor ingericht gedeelte van de SSP-HAL.

Op het podium zijn live optredens van de Muziekschool en Harmonie Ulft, tevens worden dit jaar door de vrijwilligers van Monument voor de Arbeider weer lekkere oliebollen gebakken en verkocht. Ook aan de kinderen is gedacht, een springkussen is aanwezig en schminken in kerstsfeer bestaat tot de mogelijkheden.  

Deelnemers voor beide markten kunnen zich nog per mail aanmelden: info@dru-industriepark.nl

Entree gratis | Van 11:00 t/m 17:00 uur

 

Bekijk ook