nieuws

Grote Oscarwinnaar komt naar Ulft lees meer

60
Zondag 08.122019
Zondag 08.122019
toegang gratis
toegang gratis

RTV Kerst Keetje 2019

Aanvang: 13:00
Popzaal - staanplaats

De Moeder Teresa Stichting in Ulft houdt 8 december een benefiet-dag ten bate van de allerarmsten in Oost-Europa en dan met name in Roemenië. De dag vindt plaats in de DRU Cultuurfabriek in Ulft, waar iedereen welkom is om zich te laten informeren over en te doneren aan de projecten. Om 9.00 uur begint de dag met een (live) uitzending van Prima Hollandia. Het populaire radioprogramma met Nederlandstalige muziek komt voor deze speciale gelegenheid live vanuit de foyer en is te volgen op OptimaalFM.

Het online-radiostation Where The Bands Are streamt in ’s middags live-optredens vanuit de popzaal. Sandra Vriese & Mainz ontvangen daar een aantal (regionaal bekende) zangers en zangeressen om bezoeker en luisteraar al in de kerstsferen te brengen. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt. De optredens beginnen om 14.30 uur en het programma in de popzaal loopt tot 17.00 uur.

De uitzendingen vinden plaats onder de noemer van Het Kerst Keetje 2019 en zij schenken aandacht aan de initiatieven en projecten van de Moeder Teresa Stichting.

09.00 – start benefiet-dag Het Kerst Keetje ’19 met:
- live uitzending Prima Hollandia vanuit de foyer
- bemande informatie-stand Moeder Teresa Stichting in de foyer

Met aansluitend een programma met live-muziek in de Popzaal. Sandra Vriese & Mainz verzorgen daar tot 17.00 uur een optreden samen met gasten.

17.00 – slot benefiet-dag Het Kerst Keetje ’19 met bekendmaking van het ingezamelde bedrag.