nieuws

Grote Oscarwinnaar komt naar Ulft lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00
Genre: Reguliere film

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken. Aan de vooravond van de uitreiking van Joe's Nobelprijs voor de Literatuur confronteert ze hem met het grootste offer van haar leven en het geheim van zijn carrière.

Land: Zweden / Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Genre: Drama
Duur: 99 minuten
Regie: Björn Runge
Acteurs: Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater


KOOP TICKETS