nieuws

Koffie-to-go en Stoofpotjes Drive-thru lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00

Na het succes van Bon Dieu! zijn de families Verneuil en Koffi terug. Het Franse echtpaar Claude en Marie Verneuil wordt met een nieuwe crisis geconfronteerd. Hun vier schoonzonen Rachid, David, Chao en Charles willen samen met hun vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven. Maar een leven zonder hun kroost in de buurt kunnen Claude en Marie zich niet voorstellen, dus doen ze er alles aan om hen in het land te houden. Ondertussen landt de familie Koffi in Frankrijk voor het huwelijk van hun dochter. Ook hen wacht een aantal pittige verrassingen…

Regie: Philippe de Chauveron
Acteurs: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan
Genre: Komedie
Speelduur: 100 minuten

 
KOOP TICKETS

Bekijk ook