nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Theaterconcert

Sacksioni’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van zijn optredens een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. In zijn nieuwe soloprogramma maakt deze gitaarvirtuoos een verrassende keuze uit zijn inmiddels enorme catalogus. Hij speelt composities die schuren tegen de (fingerstyle) blues of op een andere manier de snaren van zijn gitaren doen smeulen. Niet voor niets is hij Edison winnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en onlangs voor het achtste jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Akoestische Gitarist van de Benelux!

Sacksioni bespeelt tijdens een concert meerdere gitaren. Voor een tournee maakt hij de keuze uit zijn collectie akoestische en elektrische modellen, afhankelijk van de sfeer en de (gitaar)stemming van de composities. Hij speelt zowel 6-snarige als 12-snarige gitaren, waaronder een enkel exotisch model. Een bijzondere gitaar is een gitaar met dubbele hals, de ene helft elektrisch en de ander akoestisch om tijdens het nummer te kunnen wisselen zonder van gitaar te wisselen. Een bekend 'handelsmerk' zijn Harry's humoristische verhaaltjes en anekdotes waarmee hij zijn muziekstukken in-, uit- of begeleidt. 

Dit theaterconcert vindt plaats in de Rabobankzaal. De voorstelling begint om 20.00 uur.

KOOP TICKETS

Bekijk ook