nieuws

Koffie-to-go en Stoofpotjes Drive-thru lees meer

60
Zondag 26.01 2020
Zondag 26.01 2020
toegang gratis
toegang gratis

Trouw Event DRU Industriepark

Aanvang: 11:00
Ketelhuis
Genre: Special

Zondag 26 januari organiseren wij onze derde editie van het Trouw Event DRU Industriepark.

Het Trouw Event DRU Industriepark is de perfecte gelegenheid om nog meer inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Jullie kunnen vele verschillende leveranciers ontmoeten, allerlei lekkers proeven, de locaties en zalen bezichtigen (waaronder onze officiële trouwlocatie het Ouhrlokaal), workshops volgen en ga zo maar door. Vanzelfsprekend staan ook onze eigen medewerkers voor jullie klaar om jullie van informatie te verschaffen over trouwen op het DRU Industriepark.

Het trouw evenement vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in en rondom het Portiersgebouw (Hutteweg 24, Ulft) en is gratis toegankelijk.

Bruidsparen die zich vooraf aanmelden maken kans op een romantisch Valentijnsdiner voor twee op vrijdag 14 februari 2020 in grand café Het Schaftlokaal! Stuur vóór 20 januari een e-mail naar verhuur@dru-industriepark.nl met de volgende gegevens: voor- en achternamen aanstaand bruidspaar, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en de verwachte trouwdatum.

Bekijk ook