nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Theaterconcert

Wees voorbereid op een volledig meeslepende ervaring wanneer je wordt meegenomen naar de jaren 70 en de nummers van de invloedrijke progressieve rockgroep Genesis uitbundig worden gevierd. De show herschept nauwkeurig de muziek van Genesis  uit de periode 1970 – 1977, compleet met specifieke muziekinstrumenten, reproductie van Gabriel-maskers en -kostuums, een geanimeerde diavoorstelling en een mooie lichtshow in een extra lange performance. De uitvoering bestaat uit twee uitzonderlijke drummers die de ervaring met dubbele drummen recreëren van Seconds Out en latere Genesis shows. Een absolute must voor liefhebbers van vroege Genesismuziek.

Genesis was een progressieve rockgroep uit het Verenigd Koninkrijk, opgericht in 1967 door Peter Gabriel, Mike Rutherford, Tony Banks, Anthony Phillips en Chris Stewart. In de jaren zeventig maakte de groep naam in de avant-garde van de popmuziek met haar dramatiek en zwarte humor, maar gooide in de jaren tachtig, met Phil Collins als leadzanger, het roer om met toegankelijker werk wat de band vele hits opleverde.

Dit theaterconcert vindt plaats in de Rabobankzaal. De voorstelling begint om 20.00 uur.

KOOP TICKETS

Bekijk ook