nieuws

Koffie-to-go en Stoofpotjes Drive-thru lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

De Fransse Eijkel voert je op ongedwongen wijze mee naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli. Sanne Franssen en Christian Van Eijkelenburg staan voor absurdistische en humorvolle cabaretperformances. Zij ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning, veroverden in 2016 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werden met hun eerste avondvullende programma uitgeroepen tot winnaar van het Rabo Talenten Concours.

DE FRANSSE EIJKEL is een absurdistisch, muzikaal en dynamisch cabaretduo, wars van hokjesgeest. 

Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival 2016: “De vorm waarin dit duo het ongemak en de dilemma’s van hun Generatie Nix op het toneel zet, is verrassend.”

KOOP TICKETS

Bekijk ook