nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Vrijdag 21.02 2020
Vrijdag 21.02 2020
tickets €24 00
tickets €24 00
Bijna uitverkocht

Helligen Hendrik

Oald zeer (reprise)
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

Op veler verzoek gaat Helligen Hendrik met de voorstelling ‘Oald zeer’ ‘in reprise’ oftewel: op herhaling. De toornige Tukker staat aan de vooravond van zijn 65ste verjaardag en dat maakt hem alles behalve vrolijk. Sterker nog: hij gruwelt van alle feestelijkheden die hem zonder twijfel te wachten staan. Tegelijkertijd beseft Hendrik dat hij ruim over de helft van zijn aardse bestaan is en dat levert automatisch een hoop pijnlijke bespiegelingen op. Ook in deze voorstelling hoef je niet te rekenen op fijnbesnaarde liedjes of genuanceerde gezichtspunten.

In 2007 verscheen Hendrik voor het eerst in de oostelijke theaters en kwam het publiek oog-in-oog te staan met de weerbarstige mopperpot. In zijn eerste avondvullende programma veegde Hendrik onder andere de vloer aan met Sinterklaas, met anti-rokers en met de vrouwenmode. De show, uitgezonden op oudejaarsavond op TV Oost, werd door enorm veel mensen bekeken. 
De zesde avondvullende show van de norse oosterling zit daarom weer vol met onbesuisde tirades en schimpscheuten. Of het nou senioren op elektrische fietsen zijn, de complete Duitse bevolking of ons Koningshuis: ze krijgen allemaal de volle laag. Daarnaast komt Hendrik ook met schokkende onthullingen en verrassende stellingnames. En dat alles in onverholen streektaalgebruik. Maar… wat is er overal onbedaarlijk hard gelachen. Een avondje Helligen Hendrik wordt zelfs aangeraden door huisartsen, lachen is immers gezond voor een ieder!

KOOP TICKETS

Bekijk ook