nieuws

Koffie-to-go en Stoofpotjes Drive-thru lees meer

60
Aanvang: 14:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

De film Shoplifters (2018) vertelt het verhaal van Osamu en zijn zoon Shota, die regelmatig uit winkels stelen. Op een dag komen zij de jonge Yuri tegen, die in het gure weer buiten moet zien te overleven. Osamu's vrouw Nobuyo aarzelt aanvankelijk om het meisje in hun midden op te nemen, maar stemt uiteindelijk toe. Ondanks dat het gezin het financieel niet breed heeft en zich daarom richt op winkeldiefstallen, lijken ze samen een gelukkig leven te leiden. Dit verandert wanneer een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt.

Regie: Hirokazu Kore-eda
Jaar: 2018
Leeftijd: 12+
Genre: Drama
Landen: Japan
Speelduur: 121 minuten

De film kan ook met inleiding en nabeschouwing bezocht worden. Klik hier voor meer informatie. 

KOOP TICKETS