nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Muziektheater

Zanger en entertainer Sven Ratzke laat in ‘Where are we now’ een andere kant van David Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema's in Bowies oeuvre. Ratzke neemt je mee door het haast filmische universum van Bowie, van personage naar personage, van scène naar scène, tot de essentie ontbloot.
Grote hits als ‘Heroes’ en ‘Let’s dance’, juweeltjes als ‘Ashes to ashes’ en ‘Lady grinning soul’, erfgoed zoals ‘Lazarus’ en geheel nieuw geschreven songs komen voorbij. Beleef deze nummers in al hun schoonheid. 

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, had hij met zijn show ‘Starman’ al bewezen. De show zorgde wereldwijd voor furore en Ratzke had van de meester persoonlijk toestemming gekregen om zijn songs te gebruiken. Samen met de virtuoze pianist Christian Pabst ontrafelt Sven de nummers van deze grootheid, in een uitgeklede setting van zanger en begeleider. In Where Are We Now schetst Ratzke een beeld van Bowie als grote songwriter en poëet. Met geheel nieuwe en spannende arrangementen duiken zij in het repertoire van Bowie zoals nooit eerder is gedaan. Bowie, de meest innovatieve, mythische en theatrale popster van de afgelopen eeuw. 

KOOP TICKETS

Bekijk ook