nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Aanvang: 14:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Vader Will heeft met zijn dertienjarige dochter Tom een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland. Wanneer zij daar ontdekt worden, verandert hun leven voorgoed omdat de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving halen. Vervolgens worden zij ondergebracht in een reguliere woonplek, waar zij zich echter niet op hun gemak voelen. Hierdoor moeten vader en dochter op zoek naar een nieuwe plek die ze wel hun thuis kunnen noemen.

De film is gebaseerd op de roman My Abandonment (2009) van Peter Rock, die voor zijn boek het waargebeurde verhaal heeft gebruikt van een vader en zijn dochter, die jarenlang afgezonderd in de bossen van Forest Park hebben geleefd. Kenmerkend voor de film zijn de indrukwekkende prachtige natuurbeelden en het authentieke spel van beide hoofdpersonen, waarbij met name Thomasin McKenzie een glansrol vervult.

Land: Verenigde Staten

Regie: Debra Granik

Acteurs: Ben Foster, Thomasin McKenzie, Jeff Kober
Genre: Drama

Speelduur: 109 min.

Leeftijd: 9+

Jaar: 2018

De film kan ook met inleiding en nabeschouwing bezocht worden. Klik hier voor meer informatie.


 

KOOP TICKETS