nieuws

De mythe van Bowie lees meer

60
Zaterdag 25.04
Zaterdag 25.04
toegang gratis
toegang gratis

Achterhoekse Band Competitie

Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Rock, Pop
In 2020 wordt de tiende editie van de Achterhoekse Band Competitie (ABC) gehouden op zaterdag 25 april. Dit gezamenlijke initiatief van Huntenpop en het DRU Poppodium heeft als doelstelling om talentvolle bands een kans te geven om zichzelf in de kijker te spelen.
 
Genoemde partijen hebben talentvolle Gelderse muzikanten/bands met een aantoonbare link met Achterhoek opgeroepen om zich in te schrijven. Evenals in 2019, zal ABC ook dit jaar uit één avond bestaan waarop de geselecteerde acts strijden om het felbegeerde prijzenpakket.
 
Het prijzenpakket omvat o.a.:
• Een podiumplek op Huntenpop 2020
• Studiotijd bij Silvox Studio
• Een fotoshoot met een professionele popfotograaf
 
Voorwaarden om in te schrijven:
• Het kunnen verzorgen van een optreden van minimaal 25 minuten (eigen werk)
• Enige podiumervaring
• Beschikbaar op zaterdag 25 april.
 
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar abc@huntenpop.nl met daarin een korte biografie, bandfoto, contactgegevens en een link naar online demo-materiaal, bij voorkeur een goede Youtube link.
Na afloop van de inzendingstermijn zal een jury op kwaliteit en genre gaan selecteren waarna bepaald zal worden welke bands een uitnodiging zullen krijgen voor de Achterhoekse Band Competitie 2020 in het DRU Poppodium.

Bekijk ook