nieuws

Doe mee met de DRU Domino Challenge! lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00

Wegens het coronavirus is deze film geannuleerd. Er komt géén nieuwe datum.

Zomer 1979 in Thüringen. De families Strelzyk en Wetzel hebben een gewaagd plan. Ze willen met een zelfgemaakte luchtballon vluchten van de DDR naar het Westen. Zelfs wanneer de ballon gebouwd is, blijft de vader Günter Wetzel tegen de ontsnapping. Hij is bang dat de ballon te klein is. Met vier mensen begint de familie Strelzyk aan het levensbedreigende avontuur. Kort voor de grens begint de ballon echter plots te dalen als gevolg van technische problemen en begint een zenuwslopende race tegen de klok.

Land: Duitsland
Leeftijd: 12 jaar
Genre: Thriller / Historisch
Speelduur: 120 minuten
Regie: Michael Herbig
Acteurs: Friedrich Mücke, Karoline Schuch en David Kross

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook