nieuws

Terug naar beginjaren van Genesis lees meer

60
Vrijdag 03.04
Vrijdag 03.04
tickets €1975
tickets €1975

Thijs Kemperink

Eerlijk duurt het kortst
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw…Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst.

“Wel eens een authentieke representant van Twente gezien?..... Een suggestie: neem Thijs Kemperink serieus,” opende de vier-sterren recensie van het Dagblad van het Noorden. “Kemperink steunt als geboren verteller op een strak naturel,” werd er daarnaast geschreven. 

Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland.  Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. 

KOOP TICKETS