nieuws

Terug naar beginjaren van Genesis lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €17,50
Genre: Rock

Waarschijnlijk het beste eerbetoon aan Joy Division ooit. Hun uitvoeringen gaan zelfs verder dan authenticiteit.


Sluit je ogen en hoor Ian Curtis.
Sluit je ogen en hoor Joy Division.

In 2020 is het 40 jaar geleden dat de zanger van Joy Division, Ian Curtis stierf. Om de iconische zanger te onthouden, te eren en om het feit te vieren dat het tweede album ‘Closer’ van Joy Division in datzelfde jaar (1980) werd uitgebracht, zal ‘Joy Division Undercover’ tussen februari en oktober 2020 een energieke Europese tour doen. De band speelt het hele album ‘Closer’ en nog veel meer van hun legendarische nummers. 
In 2019 deden ze een zeer succesvolle Nederlandse tournee met het album ‘Unknown Pleasures’, waar de meeste concerten volledig uitverkocht waren.

De muziek van Joy Division had een enorme invloed op veel hedendaagse bands zoals: Arcade Fire, The Editors, Interpol, The National, Sixteen Horsepower, Palace Brothers en nog veel meer. Ze presenteerden het ultieme geluid van duisternis en bedachten Post Punk.
Joy Division Undercover wordt door pers en publiek op handen gedragen en gezien als de beste Joy Divison tribute band ooit. Met o.a. gitarist Henk Koorn (Hallo Venray) en zanger Erny Green (The Eternal) kun je ook niet anders verwachten. Erny Green´s stem evenaart op griezelige wijze de stem van Ian Curtis.

Meld je aan voor het Facebook Event.
KOOP TICKETS