nieuws

Doe mee met de DRU Domino Challenge! lees meer

60
22.06 t/m 15.08
Maandag 22.06
toegang gratis
toegang gratis

Carl Emmanuel Mark

Expositie
Aanvang: 09:00
DRU Galerie
Genre: Expositie

Opmerkelijk en met een geheel eigen stijl zijn de schilderijen van Carl Emmanuel Mark. Deze zijn te zien van 22 juni t/m 15 augustus. De schilderijen zijn summier en kennen zeker niet veel details. Vooral de vlakken moeten het bij zijn werk doen. Er is sprake van een strakke compositie, dat voor bijzondere, een eigenaardige sfeer zorgt. Meestal is er sprake van een tweedeling bestaande uit een blauw en een donkerblauw tot zelfs een zwart vlak. Daardoor ontstaat er een sterk contrast. Op deze twee vlakken worden voorstellingen geprojecteerd zoals wolkpartijen of alleen maar ronde bollen en schijven.

www.ocean.nu

Bekijk ook