nieuws

Platenliefhebbers komen naar SSP hal lees meer

60
Zondag 14.06 2020
Zondag 14.06 2020
tickets €10 25
tickets €10 25

Dribbel Minishow (2+) - Wordt verplaatst

Theater Terra
Aanvang: 15:00
Rabobankzaal
Genre: Jeugd/Familie

Let op: in verband met het coronavirus is deze voorstelling verplaatst, naar een nieuwe datum wordt momenteel nog gezocht.

Samen met Dribbel beleven alle peuters, kleuters én hun ouders een avontuur op de boerderij. Maar alle dieren zijn kwijt! Herkennen de kinderen alle geluiden en helpen ze de dieren terug te vinden? Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel minishow. Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. Ook mag iedereen meedoen met een klompendans. Naar de bekende boeken van Eric Hill, voor iedereen vanaf 2 jaar.

Theater Terra maakt maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder in Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote theaterzalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De kleine Zeemeermin. Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

"Feest van herkenning voor het kleine publiek." *** De Volkskrant

Exclusief consumptie.


KOOP TICKETS