nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
Zondag 19.07
Zondag 19.07
uitverkocht €37 50
uitverkocht €37 50

Boh Foi Toch - 11:30 uur

Toch een Zommer met Boh Foi Toch
Aanvang: 11:30
DRU Industriepark

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers én personeel staan te allen tijde voorop. Daarom volgen wij de RIVM richtlijnen nauwgezet en zorgen we overal voor 1,5 meter afstand. Om die reden kun je voor onze voorstellingen voorlopig online maximaal tickets kopen voor 2 personen. Koop je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315 200150 of receptie@dru-industriepark.nl. Kaarten kunnen ook aan de deur voorafgaande aan de voorstelling gekocht worden.

“Toch een Zommer met Boh Foi Toch”

De coronaregels  zijn weer versoepeld, maar de Zwarte Cross gaat niet door, net als vele dorps-en buurtfeesten. Het jubileumjaar “30 jaor Boh Foi Toch” kan zonder overdrijving tamelijk “köttereg” genoemd worden. Toch willen de vier “bössels van jongs” niet bij de pakken neerzitten!

Geniet voor het concert van een heerlijke brunch:

Ontvangst met een smoothie
Plankje met diverse belegde mini broodjes en een wrapje
Weckpotje met rundvleessalade uit eigen keuken
Mok met een heerlijke frisse gazpacho
Pasteitje met ragout
Kleine zoete afsluiter

Boh Foi Toch heeft sinds het Jubileumconcert op 15 februari in een tjokvol Amphion niet meer voor publiek gespeeld en zal zeer zeker zich flink losnemen. De koks en het andere personeel van het DRU Industriepark staan ook te popelen. Dus: Dat wordt wat!!

Op 19 juli zal Boh Foi Toch twee keer spelen waarbij we ons aan alle coronamaatregelen zullen houden. Telkens kunnen er 100 mensen deelnemen. Tussen de twee concerten zullen tafels en stoelen schoongemaakt/ontsmet worden. Bij droog weer is er ruimte genoeg op ons sfeervolle terras voor een buitenconcert en er is ook voldoende binnenruimte in de SSP hal voor als het weer minder stabiel is. Het concert gaat onder alle omstandigheden door.

Inlooptijd: 11:30 uur
Aanvangsttijd: 12:00 uur


Klik hier om tickets te bestellen voor het concert om 15:30 uur.

Bekijk ook