nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
Aanvang: 15:00
Portiersgebouw
Genre: Jeugdfilm

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers én personeel staan te allen tijde voorop. Daarom volgen wij de RIVM richtlijnen nauwgezet en zorgen we overal voor 1,5 meter afstand.

Om die reden kun je voor onze filmhuisvoorstellingen voorlopig online maximaal tickets kopen voor 2 personen. Koop je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315 200150 of receptie@dru-industriepark.nl. Kaarten kunnen ook aan de deur voorafgaande aan de voorstelling gekocht worden.


Na de gebeurtenissen uit 'Frozen' heeft er enige tijd vrede geheerst in het koninkrijk Arendelle. Elsa, Anna, Kristoff en Olaf moeten vervolgens een nieuw avontuur aangaan, waarvoor ze diep de bossen intrekken. Reden van hun vertrek is om een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk te ontdekken.

Land: Verenigde Staten
Jaar: 2019
Genre: Animatie / Avontuur
Lengte: 103 minuten
Leeftijd: 6 jaar
Regie: Chris Buck en Jennifer Lee
Acteurs: Kristen Bell, Josh Gad en Idina Menzel
Nederlands gesproken


KOOP TICKETS