nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
Aanvang: 20:00
Portiersgebouw
Genre: Reguliere film

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers én personeel staan te allen tijde voorop. Daarom volgen wij de RIVM richtlijnen nauwgezet en zorgen we overal voor 1,5 meter afstand.

Om die reden kun je voor onze filmhuisvoorstellingen voorlopig online maximaal tickets kopen voor 2 personen. Koop je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315 200150 of receptie@dru-industriepark.nlKaarten kunnen ook aan de deur voorafgaande aan de voorstelling gekocht worden.


Bruno en Malik houden zich reeds 20 jaar op in de leefwereld van kinderen en jongvolwassenen met autisme. Ze hebben de leiding over twee non-profitorganisaties waar ze kansarme jongeren helpen hulpverlener te worden, om hierdoor te zorgen voor die extreme gevallen die door andere instellingen worden geweigerd. Tussen deze buitengewone persoonlijkheden groeit een intieme band.

Van dezelfde maker als "Les Intouchables".

Land: Frankrijk
Leeftijd: 12 jaar
Genre: Komedie / Drama
Speelduur: 114 minuten
Regie: Olivier Nakache en Éric Toledano
Acteurs: Vincent Cassel, Reda Kateb en Hélène Vincent 

KOOP TICKETS

Bekijk ook