nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
Dinsdag 28.07
Dinsdag 28.07
koop tickets
koop tickets

Jorian van Nee (Nederland)

10e Internationaal Euregio Rijn – Waal Studentenmuziekfestival
Aanvang: 19:30
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Klassiek Concert

Let op: voor dit evenement is een (gratis) toegangsbewijs vereist. 
Reserveer via deze link.

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers én personeel staan te allen tijde voorop. Daarom volgen wij de RIVM richtlijnen nauwgezet en zorgen we overal voor 1,5 meter afstand.

Om die reden kun je voor onze voorstellingen voorlopig online maximaal tickets bestellen voor 2 personen. Bestel je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315 200150 of receptie@dru-industriepark.nlKaarten kunnen ook aan de deur voorafgaande aan de voorstelling besteld worden. Jorian van Nee
is geboren op 13 december 1999. Hij studeert piano aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Zijn vorige docenten waren David Kuyken aan het Conservatorium van Amsterdam en Henk Ekkel in de Academie Muzikaal Talent. Hij volgde masterclasses bij onder andere Igor Roma, Ronald Brautigam en Jan Wijn. Tevens volgde hij enkele compositielessen bij Willem Jeths. Jorian treedt regelmatig op, zowel solo als in ensembles. Hij speelde ook enkele keren met orkesten zoals het Residentie Orkest in Den Haag en Sinfonia Rotterdam. Hij is meerdere keren te horen geweest op de radio, onder andere bij Radio 4 Muziekwijzer en Spiegelzaal. Hij verscheen op TV bij De Wereld Draait Door en Podium Witteman. Jorian componeert ook zelf en speelde al eigen werk live op radio 4. In 2013 won hij een eerste prijs bij het Prinses Christina Concours terwijl hij tevens een eerste prijs kreeg bij het Prinses Christina Compositie Concours voor twee van zijn eigen pianostukken. In 2015 won hij de prijs voor de beste begeleiding bij het Prinses Christina Concours. Hij viel ook in de prijzen bij het Peter de Grote festival en het Young Pianist Foundation concours. Samen met Pieternel Tils en Florianne Remme vormt hij het Audax trio.

Programma
R. Schumann - Gesänge der Frühe op. 133

- im ruhigen Tempo

- belebt, nicht zu rasch

- Lebhaft

- bewegt

- im Anfange ruhiges, im Verlauf bewegtes tempo

 

A. Scriabin - Deux Morceaux op. 57

- Désir 

- Caresse dansée

A. Scriabin - Sonate op. 64 nr. 7, 'White Mass'

 

J. van Nee                        - afgekloven appeltje aan de piano, denkend aan zijn volgende geliefde

J. van Nee - uit 'Alicante suite'  claxonnerende koekblikken

-

- pauze -

van Nee: lief klein sterretje

 

Prokofiev: Sonate op. 83 nr. 7 'Stalingrad' in Bes groot

                    - Allegro inquieto

                    - Andante caloroso

                    - Precipitato

KOOP TICKETS

Bekijk ook