nieuws

Het nieuwe theaterseizoen biedt een uitgebalanceerd programma. lees meer

60
Zaterdag 22.08
Zaterdag 22.08
uitverkocht €10 00
uitverkocht €10 00

De Boetners Terrasconcert

Zomerprogramma
Aanvang: 20:00
Terras

Vanwege het coronavirus verkopen wij voorlopig online maximaal 2 tickets per persoon. Koop je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315 200150 of receptie@dru-industriepark.nl. Kaarten kunnen ook aan de deur voorafgaande aan de voorstelling gekocht worden.

Zorg er s.v.p. voor dat u 30 minuten voor aanvang aanwezig bent.


Eindelijk gaan de Boetners weer LIVE spelen.. en jij kan daar bij zijn! Op zaterdag 22 augustus komt de band naar het buitenterras van de DRU voor een
exclusief semi-akoestisch terrasconcert. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Het laatste Boetners concert met publiek dateert alweer van een half jaar geleden. Toen kwam de coronacrisis.. Dikke strepen door de agenda en natuurlijk geen albumpresentatie in de DRU.. dat deed heel veel pijn. De pijn werd verzacht met nieuwe singles en livestreams op de sociale media. Toch komt het niet in de buurt van echte liveshows. De band mist jullie en wij missen de band. Daarom is het weer tijd om elkaar te zien en spelen de Boetners 22 augustus exclusief weer voor het eerst met publiek bij ons op het DRU terras!   

Verwacht alle meezingers van de band met hier en daar hun favoriete covers in een gezellige kampvuur-/koffieconcert setting. Lekker op het terras, biertje erbij en olderwetse gezelligheid. Smeer je stembanden alvast en tot 22 augustus!  

Bij minder weer wijken we uit naar de SSP hal, dit concert gaat dus ook bij slecht weer door.

 

Bekijk ook