nieuws

Welkom terug! lees meer

60
Zaterdag 29.08
Zaterdag 29.08
toegang gratis
toegang gratis

Kidsfabriek (4 t/m 12 jaar)

Aanvang: 10:00
SSP hal
Genre: Special

Aan het eind van de zomervakantie is er inmiddels volgens traditie Kidsfabriek in de SSP hal. Dit jaar is dat op zaterdag 29 augustus. Het festival is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De toegang is gratis.

Tijdens deze dag kunnen verenigingen, deelnemers en organisaties zich profileren en hebben kinderen een leuke en afwisselende dag. Zij maken kennis met verschillende aspecten van sport, muziek, natuur, gezondheid, vrijetijdsbesteding, dieren en meer. Optreden op een ‘podium’ is mogelijk.

Deelnemende verenigingen nemen leden mee om hun sport te demonstreren en de kinderen te begeleiden. Als het weer het toelaat, zullen ook buiten de SSP-HAL activiteiten plaatsvinden. In de SSP hal is deze dag eenvoudige en laag geprijsde horeca verkrijgbaar en gratis ranja voor de kinderen.

Aanmelden

Voor nieuwe aanmeldingen voor exposanten/deelnemers kunt contact opnemen met Resie te Boekhorst via: resie.teboekhorst@dru-industriepark.nl

Bekijk ook