nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
Zaterdag 01.08
Zaterdag 01.08
koop tickets
koop tickets

Vinsenso Julius Pratama Husin (IDN)

10e Internationaal Euregio Rijn – Waal Studentenmuziekfestival
Aanvang: 19:30
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Klassiek Concert

Let op: voor dit evenement is een (gratis) toegangsbewijs vereist. 
Reserveer via deze link.

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers én personeel staan te allen tijde voorop. Daarom volgen wij de RIVM richtlijnen nauwgezet en zorgen we overal voor 1,5 meter afstand.

Om die reden kun je voor onze voorstellingen voorlopig online maximaal tickets bestellen voor 2 personen. Bestel je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315 200150 of receptie@dru-industriepark.nlKaarten kunnen ook aan de deur voorafgaande aan de voorstelling besteld worden. 


Vinsenso Julius Pratama Husin
werd geboren in 1993 in Semarang, Indonesië. Hij studeert piano en orkestdirectie aan de Robert Schumann Hochschule Düsseldorf en aan het conservatorium van Keulen bij Lisa Smirnova, Paolo Giacometti en Alexander Rumpf. Als pianist won hij diverse prijzen, waaronder de eerste prijs in het pianoconcours in Bali, waar hij zijn eigen compositie speelde in de finale. Ook won hij de eerste prijs op het concours Steinway Förderpreis Düsseldorf.

Hij concerteerde op verschillende muziekfestivals, zoals het Rijn-Ruhr Piano Festival, The Holland International Music Sessions en het nieuwjaarsconcert in Jakarta. Hij vervolmaakte zich tijdens verschillende masterclasses bij gerenommeerde musici zoals Ewa Kupiec, Jan Wijn, Klaus Hellwig, Sergei Osokins, Georg Friedrich Schenk en Eugen Injic. In 2017 voltooide hij zijn bachelor pianostudie met onderscheiding. Als dirigent heeft hij gewerkt met “The Twilight” Jeugd Orkest en het Filharmonisch Orkest van Zuid-Westfalen.

Vinsenso is ook actief als kamermusicus waaronder in duo met viool en als liedbegeleider. Hij is het mede-oprichter van het Heine Pianotrio. In de zomer van 2017 werd dit trio uitgenodigd door het Leipziger Streichquartett om aan hun masterclass in het Beethovenhuis in Bonn deel te nemen en een paar maanden later wonnen ze de derde prijs bij het Sieghardt en Rometsch Concours.                                                                      

Programma

J. S. Bach - 6 Sinfoniae

Nr. 1, C groot

Nr. 13, a klein

Nr. 12, A groot

Nr. 6, E groot

Nr. 5, e klein

Nr. 15, b klein

F. Chopin - Etude op. 25 nr. 7

- Barcarolle in Fis groot, op.  60 

- Wals in a klein, op. 34 nr. 2

 

C. Debussy - Préludes: 

La fille aux cheveaux de lin

La Puerta del Vino 

 

Fr. Liszt - Au bord d`une source

-Ungarische Rhapsodie nr. 12 

KOOP TICKETS

Bekijk ook