nieuws

Het nieuwe theaterseizoen biedt een uitgebalanceerd programma. lees meer

60
Aanvang: 20:00
Terras

Vanwege het coronavirus verkopen wij voorlopig online maximaal 2 tickets per persoon. Koop je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315 200150 of receptie@dru-industriepark.nl. Kaarten kunnen ook aan de deur voorafgaande aan de voorstelling gekocht worden.

Zorg er s.v.p. voor dat u 30 minuten voor aanvang aanwezig bent.


Deze zomer vindt de pubquiz weer plaats op het buitenterras van de DRU.  De pubquiz van Upbeatles is een gezellige quiz met uitdagende, grappige en verrassende vragen voor de quizfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen! Vragen worden gesteld met ondersteuning van video, muziek of afbeeldingen.

Waar je normaal gesproken gewend was met een team van 4 is er door de huidige tijden een extra wedstrijdelement ingebouwd. Een team bestaat dit jaar uit slechts 2 personen en wordt op een veilige 1,5 meter van de andere teams gespeeld, afluisteren is er dus even niet bij. Een teamticket kost 7,50.


Bij minder weer wijken we uit naar de SSP hal, de quiz gaat dus ook bij slecht weer door. 

KOOP TICKETS

Bekijk ook