nieuws

Het nieuwe theaterseizoen biedt een uitgebalanceerd programma. lees meer

60
Zaal open: 19:30
Portiersgebouw
Aanvang: 20:00
Genre: Cabaret

Lachen om herkenbare humor, verwonderen om interessante invalshoeken, genieten van nieuw talent, dat is Let's make Comedy! Nieuw en kleurrijk Gelders talent strijdt in deze halve finale om de ‘Let’s make Comedy’ prijs 2020. Het publiek stemt samen met de deskundigen wie er zullen doorgaan naar de finale avond. Deze avond wordt gepresenteerd door een bekende comedian van de comedytrain. Deze comedywedstrijd wordt georganiseerd door vereniging Gelderse Podia in samenwerking met het Posttheater en AOT Events. Kom bij ons kijken naar Let's make comedy en oordeel mee. Wie wordt de winnaar van de allereerste Let's make Comedy?

Let's make Comedy is het festival waarin de Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Comedy in de breedste zin van het woord met voorrondes, kwart- en halve finales in heel Gelderland.

KOOP TICKETS

Bekijk ook