nieuws

Wandelroutes met wat lekkers onderweg lees meer

60
Zaterdag 04.09
Zaterdag 04.09
toegang gratis
toegang gratis

Truck Run Achterhoek

Zaal open: 09:00
SSP hal
Aanvang: 10:00
Genre: Special

‘Met een ritje in de truck maak je mensen enorm blij’ 
Een stoet van honderd vrachtwagens trekt dit jaar op de eerste zaterdag van september over de Achterhoekse wegen. Het draait die dag allemaal om de mensen op de bijrijdersstoel. Kinderen en volwassenen die ernstig ziek zijn of een beperking hebben, mogen plaatsnemen in één van de cabines tijdens de Truckrun Achterhoek.

De truckers en hun bijrijders vertrekken die dag vanaf de DRU Industriepark in Ulft, locatie SSP hal en rijden een ronde van een kleine 50 kilometer. Via Silvolde, Gaanderen en Terborg gaat het naar Doetinchem om van daaruit via Kilder, Zeddam, ’s-Heerenberg, Netterden en Gendringen terug te keren in Ulft

Klik hier voor meer informatie. 

Bekijk ook