nieuws

Marij laat zich graag verrassen door het onvoorspelbare lees meer

60
12.10 t/m 31.12 2020
Maandag 12.10 2020
toegang gratis
toegang gratis

Expositie Cléo Robine

Wereldbanden weven door trekken aan draden
Aanvang: 09:00
DRU Galerie

Wereldbanden weven door trekken aan draden
Van 12 oktober tot 31 december zijn de op tapijt lijkende werken van Cléo Robine te zien. Allereerst heeft zij zich de kunst van het weven eigen gemaakt om vervolgens interieurarchitectuur te studeren. Beide studies wendt zij in haar huidige werk aan. Door de weefstudie leerde zij het omgaan met draden en door de architectuurstudie werd haar gevoel voor vormen, symmetrie en geometrie ontwikkeld. Opvallend is haar kleur- en materiaalgebruik. Felgekleurde PVC-draden worden verankerd aan de achtergrond om vervolgens kleurvelden te vormen. De ordening van de draden gebeuren door haar volledig gevoelsmatig. 

www.cleorobine.com

Bekijk ook