nieuws

Aantal filmvoorstellingen uitgebreid lees meer

60
Zaterdag 03.10
Zaterdag 03.10
tickets €17 50
tickets €17 50

Leif de Leeuw band

Where we're Heading tour 2020 - seated theaterconcert
Zaal open: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:30
Genre: Blues, Rock

2020 begon goed voor Leif de Leeuw band: Leif de Leeuw, beste gitarist van de Benelux en voor de 5de keer uitgeroepen als beste Bluesrock gitarist van de Benelux door de lezers van De Gitarist en het nieuwe album ‘Where we’re Heading’ wordt ook bijzonder goed ontvangen!

2 shows en daarna werd het stil, maar bij wie niet😉...

Leif de Leeuw band gaat het album ‘Where we’re Heading’ ‘opnieuw’ promoten met een nieuwe serie shows! Om ieders veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de richtlijnen omtrent corona worden tickets verkocht per 1 of 2 stoelen en wordt het concert gehouden in onze theaterzaal.
 
De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwe southern jam-band sensatie van Europa. Leif de Leeuw band heeft een complete nieuwe sound, niet alleen door de veranderde stem van Sem Jansen maar ook omdat de band nu met 2 drummers en een toetsenist speelt.
 
De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers én personeel staan te allen tijde voorop. Daarom volgen wij de RIVM richtlijnen nauwgezet en zorgen we overal voor 1,5 meter afstand. Het concert zal dus seated plaatsvinden in onze theaterzaal. Voorlopig geldt voor online tickets een maximaal aantal van 2 per bestelling. Koop je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315 200150 of receptie@dru-industriepark.nl.


KOOP TICKETS

Bekijk ook