nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
29.10 t/m 29.11
Donderdag 29.10
toegang gratis
toegang gratis

No Time To Waste

BREEKijzer expositie
Aanvang: 10:00
Afbramerij
Genre: Expositie

In het kader van Artem@artis 2020 eigentijds gebruik van handwerk en ambacht in de beeldende kunsten. Het zwaartepunt van de opdracht ligt in het gebruik en of hergebruik van duurzame materialen. Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie stelt met deze oproep ontwerpers in de gelegenheid met een voorstel te komen dat de gelijkwaardige samenwerking tussen ambachtslieden en ontwerpers versterkt en dat kan leiden tot een duurzame toekomst van het ambacht. De expositie wil ook in onze regio Oude IJsselstreek/Achterhoek en Bocholt/Borken meer dynamiek genereren en een ruimte/platform bieden voor jongeren en nieuwe projecten.

Let op: de Afbramerij is in het weekend gesloten. Klik hier voor de openingstijden.

Bekijk ook