nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
Zaal open: 20:00
Portiersgebouw
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €17,50
Genre: Blues, Rock
Ooit was zanger/gitarist Ryan McGarvey nog dé tip van de kenners, ondertussen verschijnt zijn naam op de programma’s van de grote bluesfestivals.
 
In 2010 won de uit Albuquerque New Mexico afkomstige nieuwkomer van maar liefst 4000 gitaristen de Ernie Ball-gitaarwedstrijd en veroverde daarmee een plekje op Eric Clapton’s prestigieuze Crossroads Guitar Festival in Chicago.
Sindsdien gaat het hard: zijn cd’s verkopen als een tierelier en samen met zijn band geeft hij verpletterend goede optredens tijdens hun extensieve tours door Amerika en Europa. Daarbij deelt Ryan regelmatig het podium met coryfeeën als Eric Clapton, Kenny Wayne Shepherd, Joe Bonamassa en vele anderen.

De lovende recensies vliegen hem om de oren, en geheel terecht. Zijn uitmuntende gitaarkunsten, zang en dito songwriterskills zijn een absolute aanrader voor elke bluesrockliefhebber.
 
Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS

Bekijk ook