nieuws

Het nieuwe theaterseizoen biedt een uitgebalanceerd programma. lees meer

60
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Rock

OM IEDERS VEILIGHEID TE WAARBORGEN EN TE VOLDOEN AAN DE RICHTLIJNEN OMTRENT CORONA WORDEN TICKETS VERKOCHT PER 1 OF 2 STOELEN EN WORDT HET CONCERT GEHOUDEN IN ONZE THEATERZAAL. SLECHTS 100 TICKETS BESCHIKBAAR.

Herleef de muziek van The Doors of maak er meedogenloos kennis mee. Deze vijf muzikanten leggen hun ziel en zaligheid in het geluid van één van de beste bands uit de jaren zestig: oprecht en zonder te pretenderen. Compleet met visuals wordt het één grote trip to the sixties.

Maar weinigen onder ons kunnen zeggen dat ze deze, nog altijd zeer populaire Amerikaanse band live hebben mogen aanschouwen. De rockband die bekend stond om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison, is een favoriet van vele oude liefhebbers maar heeft ook een cultstatus verworven onder meerdere generaties die lang na de dood van Morrison zijn muziek hebben ontdekt. Tribute to the Doors geeft je de kans om nummers als Light my Fire, The End en Riders on the Storm live te ervaren! The future’s uncertain and the end is always near.

Met: Lawrence Mul (o.a Raw Flowers) – Vedran Mircetic (o.a. De Staat) – Matthijs Stronks (o.a. Donnerwetter) – Gerben Bielderman – Mike Visser

Meld je aan voor het Facebook event.
Klik hier om op de hoogte te blijven van nieuws rondom het DRU Poppodium.KOOP TICKETS

Bekijk ook