nieuws

Aantal filmvoorstellingen uitgebreid lees meer

60
Zaal open: 13:30
Rabobankzaal
Aanvang: 14:00
Genre: Jeugd/Familie

In de verte zien we het schip van Sinterklaas naderen en dat schip entert voor de verandering eens het schip van de piraten. Alleen Aadje is niet bang voor Sinterklaas, maar de rest van de heren blijken hun tong te zijn verloren en durven pas te zingen als Sinterklaas al lang uit zicht is verdwenen. We maken mee dat Aadje van tanden wisselt, we bouwen samen met de andere piraten een piratensneeuwpop, Aadje leert lezen en we hebben last van een zware storm op zee. Laat de kinderen verkleed als piraat komen, want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen. 

In de afgelopen jaren zijn er alweer drie verschillende voorstellingen ontstaan van de drie succesvolle boeken rond de avonturen van de kleine, lieve Aadje piraatje. Speciaal voor deze voorstelling heeft Ton een groot boek laten maken van de miniboekjes van Aadje. In deze interactieve vertelvoorstelling vertelt Ton een aantal verhalen uit het nieuwste boek en tenslotte eindigen met het Sinterklaasverhaal. Ook zingt hij verschillende Sinterklaasliedjes met de kinderen.

De boeken zijn geschreven door Marjet Huibers die onder andere werkt voor Sesamstraat en de illustraties zijn van Sieb Posthuma, hij ontving in 2012 een gouden penseel voor beste illustrator. Deze voorstelling speelt al een aantal jaren met veel succes door het land in de weken voor Sinterklaas.

KOOP TICKETS

Bekijk ook