nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Zaal open: 19:30
DRU Poppodium
Aanvang: 20:00
Genre: Blues

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers én personeel staan te allen tijde voorop. Daarom volgen wij de RIVM richtlijnen nauwgezet en zorgen we overal voor 1,5 meter afstand. Om die reden kun je voor deze voorstelling 1 of maximaal 2 tickets bestellen. 

De toonaangevende hedendaagse bluesartiest in het Verenigd Koninkrijk en meervoudig awardwinnaar.

Hij is de enige Brit die tweemaal is genomineerd voor de US Blues Music Awards, in feite de Grammy's of the Blues. En hij is de enige Brit die tweemaal door MOJO is gekozen voor bluesalbum van het jaar.

Hoewel hij bekend staat als een bluesman, is het maar één tint in het palet van een artiest die zich beweegt tussen continenten, tijdperken en verwachtingen. Zijn sterke punt blijft live spelen voor een publiek. Dat liet hij in 2017 al eens zien op Huntenpop. Hij neemt de leiding over het podium op een manier die maar weinig artiesten kunnen evenaren. Zweet, passie, humor, opruiende slidegitaar en een met ziel doordrenkte stem die groot genoeg is om bomen te vellen!

De zaal is coronaproof ingericht met zitjes, bijkomend voordeel, je drankje wordt aan tafel geserveerd!

KOOP TICKETS

Bekijk ook