nieuws

Sinterklaas op witte doek lees meer

60
Zaal open: 21:30
Rabobankzaal
Aanvang: 22:00
Genre: Progrock

OM IEDERS VEILIGHEID TE WAARBORGEN EN TE VOLDOEN AAN DE RICHTLIJNEN OMTRENT CORONA WORDEN TICKETS VERKOCHT PER 1 OF 2 STOELEN EN WORDT HET CONCERT GEHOUDEN IN ONZE THEATERZAAL. SLECHTS 30 TICKETS BESCHIKBAAR. VANWEGE DEZE BEPERKTE BESCHIKBAARHEID IS HET OPTREDEN VAN LESOIR VERSCHOVEN NAAR 24 APRIL 2021! KAARTKOPERS ONTVANGEN HIEROVER EEN MAIL VANUIT DE RECEPTIE.

KNIGHT AREA – D-DAY 

Op de valreep van het jaar waarin 75 jaar bevrijding gevierd werd speelt Knight Area nog één keer zijn imposante conceptalbum integraal in de DRU. Compleet met indringende visuals is dat een indrukwekkend eerbetoon.

Knight Area is geen onbekende in de DRU, hun album Nine Paths werd lang geleden gereleased in een bomvol poppodium en ook daarna wist de band de weg naar de DRU te vinden. Ter gelegenheid van 75 jaar D-Day bracht de band zijn, misschien wel beste, conceptalbum over deze operatie uit. Geïnspireerd door een bezoek aan de stranden van Normandië ontstond een krachtig en emotioneel eerbetoon aan de bevrijders van destijds.


Facebook event: klik hier
Facebook groep: klik hier

KOOP TICKETS

Bekijk ook