nieuws

Aantal filmvoorstellingen uitgebreid lees meer

60
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Progrock

OM IEDERS VEILIGHEID TE WAARBORGEN EN TE VOLDOEN AAN DE RICHTLIJNEN OMTRENT CORONA WORDEN TICKETS VERKOCHT PER 1 OF 2 STOELEN EN WORDT HET CONCERT GEHOUDEN IN ONZE THEATERZAAL. SLECHTS 100 TICKETS BESCHIKBAAR. 

Maak je op voor een avond prog middels het beste wat Nederland op dit moment te bieden heeft. 

LESOIR
Het succes als special guest tijdens de vijf weken durende tour van de Poolse band Riverside in het voorjaar van 2019, zorgt voor de boost die Lesoir nodig had om door te pakken voor het schrijven van een nieuw album. De creativiteit borrelt wederom eens tot aan het plafond, en steeds duidelijker wordt de route die de band moet vervolgen en hoe Lesoir zijn eigen kunstwerk vorm wil geven. In de maanden die volgen, wordt er hard gewerkt aan nieuwe songs. Het resultaat is Mosaic, een eerlijke plaat die eens te meer emotie toont, doch ditmaal iets minder boos en bovenal zichzelf. Vooral Lesoir. Met 10 jaar tussen de release van de debuutplaat en deze vijfde langspeler, durft Lesoir met trots te zeggen dat Mosiac de plaat is geworden die Lesoir eindelijk écht definieert.

In het kader van hun albumreleasetour komt Lesoir naar Ulft.

KNIGHT AREA
Knight Area is geen onbekende in de DRU, hun album Nine Paths werd lang geleden gereleased in een bomvol poppodium en ook daarna wist de band de weg naar de DRU te vinden. Ter gelegenheid van 75 jaar D-Day bracht de band zijn, misschien wel beste, conceptalbum over deze operatie uit. Geïnspireerd door een bezoek aan de stranden van Normandië ontstond een krachtig en emotioneel eerbetoon aan de bevrijders van destijds.

Aan het einde van 2020 waarin we in Nederland 75 jaar bevrijding herdenken staat dit album centraal tijdens dit optreden.

Facebook event: klik hier
Facebook groep: klik hier

KOOP TICKETS