nieuws

Het nieuwe theaterseizoen biedt een uitgebalanceerd programma. lees meer

60
Zondag 06.12
Zondag 06.12
toegang gratis
toegang gratis

Traditionele Kerstmarkt & Kunstmarkt

Aanvang: 11:00
SSP hal
Genre: Special

Op zondag 6 december vormt de SSP hal het bijzondere decor voor sfeervolle en gezellige activiteiten in kerstsferen.

Tijdens dit evenement kunnen bezoekers inkopen doen, genieten van lekker eten en drinken en van diverse muziekoptredens. De verwarmde SSP hal is gevuld met marktkramen, waar cadeaus, kerstartikelen en lekkernijen verkocht worden.

Ook dit jaar wordt de kerstmarkt weer gecombineerd met een kunstmarkt. ‘Uit de Kunst’ is een combinatie van expositie, verkoop en demonstraties en is te vinden in een apart hiervoor ingericht gedeelte van de SSP hal.

Op het podium zijn live optredens van de Muziekschool en Harmonie Ulft. Tevens worden door de vrijwilligers van Monument voor de Arbeider weer lekkere oliebollen gebakken en verkocht. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen zich uitleven op een springkussen en zich laten schminken in kerstsfeer.

Aanmelden

Deelnemers voor beide markten kunnen zich per mail aanmelden via resie.teboekhorst@dru-industriepark.nl

Openingstijden

11.00-17.00 uur.

Entree

Gratis entree.

Bekijk ook