nieuws

Ode aan de DRU in drive-thru lees meer

60
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Rock

LESOIR

Het succes als special guest tijdens de vijf weken durende tour van de Poolse band Riverside in het voorjaar van 2019, zorgt voor de boost die Lesoir nodig had om door te pakken voor het schrijven van een nieuw album. De creativiteit borrelt wederom eens tot aan het plafond, en steeds duidelijker wordt de route die de band moet vervolgen en hoe Lesoir zijn eigen kunstwerk vorm wil geven. In de maanden die volgen, wordt er hard gewerkt aan nieuwe songs. Het resultaat is Mosaic, een eerlijke plaat die eens te meer emotie toont, doch ditmaal iets minder boos en bovenal zichzelf. Vooral Lesoir. Met 10 jaar tussen de release van de debuutplaat en deze vijfde langspeler, durft Lesoir met trots te zeggen dat Mosiac de plaat is geworden die Lesoir eindelijk écht definieert.

In het kader van hun albumreleasetour komt Lesoir naar Ulft.

KOOP TICKETS

Bekijk ook