nieuws

Wandelroutes met wat lekkers onderweg lees meer

60
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Pop, Soul

OM IEDERS VEILIGHEID TE WAARBORGEN EN TE VOLDOEN AAN DE RICHTLIJNEN OMTRENT CORONA WORDEN TICKETS VERKOCHT PER 1 OF 2 STOELEN EN WORDT HET CONCERT GEHOUDEN IN ONZE THEATERZAAL. VOOLOPIG SLECHTS 60 TICKETS BESCHIKBAAR.

Michelle David & The Gospel Sessions hebben een goed jaar achter de rug. Na het uitbrengen van hun album, ‘The Gospel Sessions Vol. 3', die genomineerd werd voor een Edison Award, zijn ze gekozen tot album van de maand door de Franse radio FIP, verschenen ze zowel op de Duitse nationale tv als op de Nederlandse nationale tv en zijn ze uitgenodigd om op te treden voor de Koning en Koningin tijdens Bevrijdingsdag.

Iedereen die The Gospel Sessions, met oerkracht Michelle David als stralend middelpunt, ooit live heeft ervaren weet dat je niet in een hogere macht hoeft te geloven om in de ban te komen van deze live sensatie. Zien is geloven! Soul, blues, calypso, northern soul bugaloo en gospel!

Meld je aan voor het Facebook event.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook