nieuws

Ode aan de DRU in drive-thru lees meer

60
Zaterdag 01.05
Zaterdag 01.05
tickets €19 50
tickets €19 50

The Soul Cages

A Tribute To Sting & The Police - Tweede show
Zaal open: 21:30
Rabobankzaal
Aanvang: 22:00

Deze voorstelling is verplaatst naar 1 mei. Alle kaartkopers ontvangen van ons een mail vanuit de receptie.

OM IEDERS VEILIGHEID TE WAARBORGEN EN TE VOLDOEN AAN DE RICHTLIJNEN OMTRENT CORONA WORDEN TICKETS VERKOCHT PER 1 OF 2 STOELEN EN WORDT HET CONCERT GEHOUDEN IN ONZE THEATERZAAL. SLECHTS 60 TICKETS BESCHIKBAAR.
 

Drummer/zanger Bauke Bakker (bekend van o.a. Bertolf en Her Majesty) had van jongs af aan al een voorliefde voor de muziek van The Police en Sting. De muziek was voor hem als drummer maar ook als zanger en liedjesschrijver een enorme inspiratiebron.
Niet gek dat Bauke's stemgeluid en manier van spelen lijkt op dat van Sting en consorten. Soms zelfs verdacht veel... Als je je ogen dicht doet zou je je maar zo kunnen vergissen...
Er moest dus maar gauw een Sting & The Police tribute band worden opgezet, en dan ook direct de beste, geen geleuter.
The Soul Cages, vernoemd naar het gelijknamige album van Sting.
Deze 4-koppige band bestaat uit Bauke Bakker (drummer en zanger), Sebastiaan van Olst (bassist), Micha Wink (toetsenist) en Ruud van Halder (gitaar).
Ze duiken helemaal tot in de puntjes in de muziek en de sounds van Sting en The Police. De liedjes worden met heel veel respect gespeeld, al wordt er ook regelmatig een eigen draai aan gegeven. Geen zorgen, met musici van dit kaliber is dat geen straf.
Je hoort een mooie combinatie van de eigenwijze punk/reggae/rock nummers van The Police en de indrukwekkende sferische liedjes van Sting.

Om je te laten meevoeren, terug in de tijd. Of gewoon omdat je muzikaal vakmanschap kunt waarderen.

Absolute aanrader!

Meld je aan voor het Facebook event.
Klik hier om op de hoogte te blijven van nieuws rondom het DRU Poppodium.

KOOP TICKETS

Bekijk ook