nieuws

Theaterprogramma is bekend! lees meer

60
Woensdag 21.07
Woensdag 21.07
toegang gratis
toegang gratis

Amersfoorts Jeugdorkest

met West Side Story van Leonard Bernstein.
Zaal open: 19:30
SSP hal
Aanvang: 20:00
Genre: Klassiek Concert

Het Amersfoorts Jeugd Orkest (AJO) heeft een groot symfonische bezetting met een goed bezet strijkorkest, dubbel hout, een volledige kopergroep en slagwerk. Het AJO staat sinds 2005 onder leiding van dirigent Rolf Buijs. De ongeveer 70 orkestleden, in leeftijd variërend van 13 tot 24 jaar, delen met elkaar hun passie voor muziek, het plezier in samenspelen en de gretigheid om zichzelf muzikaal te willen ontwikkelen. Het orkest kan zich rekenen tot de betere regionale jeugdorkesten van Nederland. Het repertoire is uitdagend en varieert van vroeg klassiek via romantiek naar hedendaagse muziek, met uitstapjes naar andere genres zoals jazz, klezmer en tango. Om de drie jaar zet het AJO een eigen Educatievoorstelling op de planken en gaat het orkest op tournee. De St. Franciscus Xaveriuskerk in de gezellige binnenstad van Amersfoort is de thuisbasis van het AJO; in het prachtige interieur voelen de orkestleden zich thuis én is het een plek waar elke vrijdagavond de basis wordt gelegd voor prachtige concerten door intensief te repeteren én momenten van plezier met elkaar te beleven. Bezoek gerust de website www.ajo-amersfoort.nl

Toegang tot het concert is gratis maar er moet van tevoren wel gereserveerd worden i.v.m. een beperkt aantal zitplaatsen. Reserveren kan via:

E-mail: info@dru-industriepark.nl

Telefonisch: +31 (0)315-200150

Foto: Walter Goyen

Bekijk ook