nieuws

Raad van Toezicht van stichting DRU Industriepark vervangt bestuursmodel lees meer

60
Dinsdag 27.07 2021
Dinsdag 27.07 2021
toegang gratis
toegang gratis

Juliusz Goniarski

Euregio Rijn-Waal Studentenfestival
Zaal open: 19:00
Rabobankzaal
Aanvang: 19:30
Genre: Klassiek Concert

Klavierfestival NiederRheinLande/Pianofestival NederRijnLand e. V. biedt in het kader van het Euregio Rijn-Waal Studentenfestival weer 124 concerten aan deze zomer waaronder 4 concerten in het DRU-Industriepark met een aantal uitstekende pianisten. Een van deze pianisten is Juliusz Goniarski uit Polen. Hij speelt werken voor u van met werken van J.S. Bach, J. Haydn en Fr. Liszt.

OVER HET INTERNATIONAL STUDENT MUSIC FESTIVAL

Het International Student Music Festival geeft deelnemers de mogelijkheid om hun nieuwe kennis en vaardigheden direct toe te passen tijdens de festivalconcerten. Na het overweldigende succes van het pianofestival vorig jaar, dat zelfs tijdens de pandemie een verbluffende respons vond in de regio met 33 drukbezochte concerten in twee weken en een enthousiast publiek, hebben de organisatoren de samenwerking met de gemeenten en steden van de Euregio Rijn-Waal verder geïntensiveerd. Naast jonge pianisten uit Nederland en Duitsland beloven studenten uit België, China, Italië, Japan, Zuid-Korea, Bulgarije, Litouwen, Groot-Brittannië, Moldavië, Oostenrijk, Polen, Spanje en Oekraïne het publiek een waaier aan interessante topvertolkingen tijdens 124 concerten dit jaar. De toegang tot de concerten is gratis.

U wordt van harte uitgenodigd om onze concerten te bezoeken. Over donaties en misschien ook lidmaatschap van onze vereniging zouden we ons uiteraard zeer verheugen. Deze donaties geven de deelnemers de mogelijkheid  hun cursusgeld te herfinancieren, wat voor hen niet onbelangrijk is.

Deze concertreeks wordt mogelijk gemaakt met de steun van de DRU Industriepark, het district Kleef, de firma Kawai, de Kulturstiftung Sparkasse am Niederrhein, Euregio Rijn-Waal en de inzet van de betrokken steden.

Toegang tot het concert is gratis maar er moet van tevoren wel gereserveerd worden i.v.m. een beperkt aantal zitplaatsen. Reserveren kan via:

E-mail: info@dru-industriepark.nl

Telefonisch: +31 (0)315-200150

Bekijk ook