nieuws

Theaterprogramma is bekend! lees meer

60
Zaterdag 07.08
Zaterdag 07.08
uitverkocht €10 00
uitverkocht €10 00

De Boetners

Zomerconcert
Zaal open: 20:00
SSP hal
Aanvang: 20:30
Genre: Rock

Eindelijk gaan de Boetners weer LIVE spelen.. en jij kan daar bij zijn! Op zaterdag 7 augustus komt de band naar de DRU voor een exclusief semi-akoestisch concert. Let op! Er is maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Het laatste Boetners concert met publiek dateert alweer van een anderhalf jaar geleden! Toen kwam de coronacrisis.. en nog een akkefietje met een racefiets. Dikke strepen door de agenda en natuurlijk geen albumpresentatie in de DRU.. dat deed heel veel pijn. De pijn werd verzacht met nieuwe singles en livestreams op de sociale media. Toch komt het niet in de buurt van echte liveshows. De band mist jullie en wij missen de band. Daarom is het weer tijd om elkaar te zien en spelen de Boetners 7 augustus exclusief weer voor het eerst met publiek bij ons op het DRU Industriepark!

Verwacht alle meezingers van de band met hier en daar hun favoriete covers in een gezellige kampvuur-/koffieconcert setting. Biertje erbij en olderwetse gezelligheid. Smeer je stembanden alvast en tot 7 augustus!

LET OP: Het concert wordt vanwege de huidige coronamaatregelen naar binnen verplaatst, dit met vaste placering en op anderhalve meter.

Bekijk ook