nieuws

Theaterprogramma is bekend! lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 21:00
Deurprijs: €20,00
Genre: Tribute, Metal, Rock

Op dit moment is er geen hoop dat het concert van Vannstein onder de huidige regels op 12 december door kan gaan. Helaas hebben wij moeten besluiten deze show nogmaals te verplaatsen naar 25 september 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail van de receptie.


Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band die qua sound en looks dicht in de buurt van de originele band komt. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show en dus brengt ook Vannstein een grootse vuurwerkshow maar naar de DRU. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein.
De band heeft de afgelopen jaren met succes hun spectaculaire show naar vele poppodia en festivals gebracht en deed een uitgebreide tour langs de grote zalen in Frankrijk. Genoeg redenen om Rammstein te ervaren zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!

Support: In 2016 deed Vannstein voor de eerste keer de DRU aan en opende 7Tools op passende wijze de show. In het kader van "never change a winning team" keren zij terug om de avond voor Vannstein te openen. 7Tools is een modern metal band die in 2018 overtuigend de publieksprijs van de Achterhoekse Band Competitie won en daarmee een plek op het festival Huntenpop veroverde. Kort na deze show kwam er een grote verandering in de line-up van de band door het vertrek van meerdere bandleden. Na de doorstart brachten zij de goed ontvangen E.P. ‘Let US Unite’ uit en keren daarmee terug op het nest.

Meer informatie → Facebook event
Nieuws rondom het poppodium → Facebook groep

KOOP TICKETS

Bekijk ook