nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 21:00
Deurprijs: €20,00
Genre: Tribute, Metal, Rock

Deze show is verplaatst van 12 december 2020 naar 25 september 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail van de receptie.


Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band die qua sound en looks dicht in de buurt van de originele band komt. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show en dus brengt ook Vannstein een grootse vuurwerkshow maar naar de DRU. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein.
De band heeft de afgelopen jaren met succes hun spectaculaire show naar vele poppodia en festivals gebracht en deed een uitgebreide tour langs de grote zalen in Frankrijk. Genoeg redenen om Rammstein te ervaren zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!

Meer informatie → Facebook event
Nieuws rondom het poppodium → Facebook groep

Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.

KOOP TICKETS

Bekijk ook